Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Prodotti autotrazione

Varebilolje

Vårt nye, spennende utvalg av motoroljer for lette kommersielle kjøretøyer er spesielt utviklet for å gi lengre motorlevetid, enestående beskyttelse og drivstoffbesparelse* – den reduserte risikoen for havari og nedetid holder deg og forretningene dine på rett spor.

*Opprettholder eller forbedrer effektivitet av motorolje sammenlignet med et 15W-40 mineraloljealternativ

  • City Logistics F oppfyller eller overgår ACEA A5/B5;
  • City Logistics P oppfyller eller overgår ACEA C2;
  • City Logistics V & M oppfyller eller overgår ACEA C3
 

Mobil™
Vertragshändler
finden

Finden Sie einen Vertriebshändler in Ihrer Nähe.

Peugeot-varebiler og lette kommersielle kjøretøy kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™-syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Peugeot-spesifikasjonene.

Mercedes Benz-varebiler og lette kommersielle kjøretøy kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Mercedes-Benz-spesifikasjonene.

Citroen-varebiler og lette kommersielle kjøretøy kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Citroen-spesifikasjonene.

Iveco-varebiler og lette kommersielle kjøretøy kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Iveco-spesifikasjonene.

Ford-varebiler og lette kommersielle kjøretøy kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Ford-spesifikasjonene.

Fiat-varebiler og lette kommersielle kjøretøy kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Fiat-spesifikasjonene.

Volkswagen-varebiler og lette kommersielle kjøretøy kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Volkwagen-spesifikasjonene.