Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Høyere effektivitet

Bedret produktivitet

Mobiltm smøreoljer er her for å hjelpe deg med 3 kritiske ting: øke produktiviteten, opprettholde et sikkert operasjonsmiljø og minimere de miljømessige avtrykkene i din operasjon.

 

Finn nærmeste distributør

Finn din nærmeste 
distributør

Industriell produktvelger

Finn riktig smøremiddel 
til ditt industrielle bruksområde

By Industry

I mer enn 150 år har vi hjulpet industri kunder globalt og i alle typer industri med å redusere kostnader, øke produktivitet, forbedre utstyrseffektiviteten og bli en sikrere og mer lønnsom organisasjon. Vårt fokus på industrismøreoljer har gitt  oss et unikt perspektiv i utvikling av høytytende produkter å løsing av komplekse industri utfordringer.

Marine Products

Vårt mål er å fortjene din tillit ved å støtte din operasjon med kvalitets drivstoff og smøreoljer, produkt integritet og pålitelig leveranse mens du optimaliserer din forretning. Finn marineoljen eller smøreoljen du har behov for.

ExxonMobil Aviation

I mer enn 100 år har vi vært en pålitelig partner globalt. Vi har vært en teknologi- leder i mer enn et århundre, med flygere og ingeniører som stoler på vår ekspertise til å skyve grensene for flygning. ExxonMobil Aviation drivstoff- og smøreoljeprodukter har vært valgt for noen av historiens mest feirede fly- og romprogrammer.

ExxonMobil Petrochemicals

ExxonMobil Chemical er at av verdens største petrokjemiske selskaper. Formålet er å gi petrokjemiske kvalitetsprodukter og service på den mest effektive og ansvarlige måte for å generere fremragende kunde og aksjonær verdi mens vi forblir engasjert i bærekraftige prinsipper.

Signum oljeanalyse

Mobil Servtm Lubricant Analysis leverer fullt spekter av analyser for dine Mobiltm merkede smøreoljer som ingen andre programmer kan gi. Det kan spare deg så mye som 66 prosent av din prøvetakingstid med Scan & Go teknologien.

Petroleum Specialities

Fra vår pågående engasjement i produksjonen av gruppe I baseoljer og til vår økning av produksjonen av Gruppe II/II+ baseoljer samt baseoljer av enda høyere kvalitet, invisterer vi i en rekke smarte globale løsninger for å sikre stabil forsyning der du trenger det.