Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Beskyttelse

Påliteligheten, ytelsen og levetiden til kjøretøyets drivverk avhenger til syvende og sist av en ekstremt tynn smørefilm som skiller bevegelige deler og reduserer friksjonen. Ved å velge riktig Mobil Delvac™ syntetisk motorolje fra vårt utvalg, vil du bidra til å beskytte motoren mot de skadelige virkningene av sot og andre forurensninger. Mobil Delvac-teknologien bidrar til å maksimalisere levetiden til kraftig utstyr, enten den brukes i avanserte motorer med lavt utslipp eller hardtarbeidende eldre motorer.

 

Finn nærmeste distributør

Finn din nærmeste 
distributør

Multimedia

Last ned de nyeste
Mobil Delvac™-bakgrunnene

Mobil Delvac 1: En video av en motor som har gått 2,9 millioner åpnes og inspiseres, med Fort Worth Carrier

Se en 10 år gammel dieselmotor som blir tatt ut og kontrollert for slitasje og renhet, og hvordan Mobil Delvac 1 har gjort en glimrende jobb med å beskytte denne motoren gjennom 2,9 millioner kilometer (1,8 millioner miles).

Monograde vs. multigrade: En video der oljen helles ut side ved side ved -5 °C

Se forskjellen mellom monograde- og multigrade-olje i temperaturer under frysepunktet, og hvorfor multigrade-olje bedre oppfyller kravene til viskositet i lave temperaturer.

Ikke bare ta vårt ord for det

I test etter test kommer Mobil Delvac™ ut på toppen. Men resten skjer i utstyret som brukes hver dag i industrien. Mobil Delvac fortsetter i ledelsen basert på reelle resultater. Les hva sjåførene sier.