Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
drivstofføkonomi

Bidra til å spare drivstoff med Mobil Delvac™

Drivstoff utgjør en stor andel av driftsutgiftene for kommersielle kjøretøy. Enten de brukes kombinert med syntetiske giroljer og smørefett eller separat, kan Mobil Delvac syntetiske motoroljer tilby fordeler for drivstofføkonomien sammenlignet med tradisjonelle mineralsmøremidler.

Kalkulator for drivstofføkonomi

(totalt)
(gjennomsnittlig)
(per liter)

Flytt på knappen under for å se hvor mye du kan spare.

Vær oppmerksom på at drivstoffinnsparinger kan avhenge av mange forskjellige faktorer, samt kjørevaner/-forhold, i tillegg til ytelsen fra et bestemt Mobil Delvac smøremiddel. Du kan se den potensielle drivstoffeffektiviteten for ditt Mobil Delvac smøremiddel ved å sjekke produktbeskrivelsen og spesifikasjonene på dette nettstedet.

ANSLÅTT INNSPARING: 0.00 kroner per år

Alle angegebenen Beispielwerte sind rein hypothetisch und basieren nicht auf empirischen Daten.

Mulige innsparinger i drivstofføkonomi med Mobil Delvac syntetiske smøremidler

Ved å bytte til Mobil Delvac syntetiske smøremidler (og sjekke produktvalget mot kravene i OEM-spesifikasjonene, samt bruke serviceintervaller som er egnet for bruksområdet) kan de som driver HGV-kjøretøyparker potensielt redusere det årlige drivstofforbruket.

Finn din nærmeste distributør av Mobil Delvac-produkter >>

Mobil Delvac smøremidler for drivlinjer kan bidra til å forbedre drivstofføkonomien

Betydelige fordeler for drivstofføkonomien ble oppnådd i uavhengige tester i Volvo- og Iveco-lastebiler med ExxonMobils Mobil Delvac flaggskipsmøremidler for kommersielle kjøretøy.

*Forbedringer i drivstofføkonomien avhenger av diverse faktorer, blant annet kjøretøytype, motortype, motorens stand, kjørestil/-forhold, smøremiddelet/-midlene som ble brukt før og væskers viskositet. ExxonMobils utvalg av flaggskipprodukter av syntetisk type ble sammenlignet med en mineralolje (15W-40) i motoren, en mineralolje (85W-140) i bakakselen og en mineralolje (80W-90) i transmisjonen.