Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Hvorfor Mobil Delvac™

Grunnen til at Mobil Delvac er valgt av verdens ledende produsenter av originalutstyr (OEM) og eiere/operatører av yrkeskjøretøy er enkel: dokumenterte resultater og ledende teknologi. Vårt omfattende utvalg ledes av Mobil Delvac 1™ LE 5W-30, en helsyntetisk dieselmotorolje med førsteklasses ytelse og lavt askenivå som bidrar til å forlenge både motorens og utslippsystemets levetid, samtidig som den gir lange oljeskiftintervaller og potensielt bedre drivstofføkonomi i moderne dieselmotorer. Lær mer om fordelene med syntetiske oljer og hvorfor Mobil Delvac utgjør en forskjell.

 

Finn nærmeste distributør

Finn din nærmeste 
distributør

Multimedia

Last ned de nyeste
Mobil Delvac™-bakgrunnene

drivstofføkonomi

Drivstoff utgjør en stor del av driftskostnadene for yrkeskjøretøy. Mobil Delvac™-serien av syntetiske motoroljer syntetiske giroljer og smørefett har potensial til å gi drivstofføkonomiske fordeler sammenlignet med konvensjonelle smøremidler.

beskyttelse

Mobil Delvac™-teknologi bidrar til å maksimalisere levetiden til stort og tungt utstyr.

utslipp

Mobil Delvac™ syntetiske motoroljer er utviklet for å smøre og beskytte moderne motorer med lavt utslipp.

hvorfor syntetisk

Syntetiske motoroljer har en rekke fordeler som holder motoren i topp stand år etter år.

Mobil Delvac ekpertinnsikt

Mobil Delvac™ er førstevalget blant eiere/operatører og flåter. Finn ut hva de sier om våre produkter.

oljeskiftintervall

Våre syntetiske smøremidler er mer stabile i høye temperaturer. Det betyr at de har bedre motstand mot termisk nedbryting, som kan føre til ytelsesreduserende slam, avleiringer og dårligere viskositet. Mobil Delvac™ syntetiske oljer gir langvarig ytelse og lange skiftintervaller, og sparer deg for både tid og penger.