Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
verktøy
  • A
  • A
  • A
  • tekststørrelse

Delvac 1 LE 5W-30 

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 er en helsyntetisk dieselmotorolje for store maskiner med førsteklasses ytelse og lav askeproduksjon som bidrar til å forlenge både motorens og utslippsystemets levetid, samtidig som den gir lange oljeskiftintervaller og potensial for god drivstofføkonomi for moderne dieselmotorer, inkludert motorer med partikkelfilter. Mobil Delvac 1 LE 5W-30 bruker den aller nyeste teknologien som sørger for enestående ytelse i moderne motorer med lavt utslipp. Mobil Delvac 1 LE 5W-30 anbefales for bruk i en rekke typer tyngre kjøretøy og bruksområder som veitransport, gruvedrift, bygg og anlegg, og jordbruk.

Se mer informasjon om Mobil Delvac 1™ LE i vår video

Ytelsen til Mobil Delvac 1 LE 5W-30 er et resultat av produktutvikling i samarbeid med store utstyrsprodusenter og bruk av det nyeste innen smøreteknologi. Dette produktet oppfyller dessuten kravene for MB-Approval 228.51 og MB-Approval 228.5 for oljer med viskositetsgrad 5W-30.