Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Mobil Delvac-produkter

Mobil Delvac™-produkter

 ExxonMobil har spesialisert seg innen smøremidler for tyngre maskiner i mer enn 80 år. Mobil Delvac oppfyller, og overgår ofte, kravene fra dagens produsenter av originalutstyr (OEM) og fagpersoner tilknyttet yrkeskjøretøy, og er førstevalget til flere av verdens ledende og største produsenter av store lastebilmotorer, både til fabrikk- og servicepåfylling. Derfor kan du være sikker på at du vil finne et smøremiddel som passer til kjøretøyet ditt, uansett driftsforhold.

Bla gjennom støtfanger-til-støtfanger-veiledningen.

 

Finn nærmeste distributør

Finn din nærmeste 
distributør

Multimedia

Last ned de nyeste
MobilDelvac™-bakgrunnene

motoroljeprodukter

MobilDelvac™ motorsmøremidler finnes for tyngre, middels tunge og lette yrkeskjøretøy, og kan hjelpe deg med å oppnå en lang driftstid med lange serviceintervaller.

servostyring

Mobil ATF™ smøremidler kan bidra til å sikre lang brukstid, renere girkasse, et silkemykt girskift og lang levetid for girkassen under alle driftsforhold.

smørefett

Mobils smørefettprodukter med høy ytelse kan gi førsteklasses stabilitet mot oksidering og inntrengning av fuktighet, i tillegg til glimrende korrosjonsbeskyttelse og smøreegenskaper, selv i svært lave temperaturer.

smøremidler for bakakselen

Mobil Delvac™ smøremidler er spesialutviklet for girkasser, aksler og sluttdrev på lastebiler som brukes selv under de mest krevende forhold.

manuell gir og automatgir

Mobil™ giroljer inkluderer syntetiske produkter og kan tilby glimrende beskyttelse mot høy temperatur og høye hastigheter, og samtidig enestående ytelse i lave temperaturer.