Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
verktøy
  • A
  • A
  • A
  • tekststørrelse

Relaterte Linker
Mobil Delvac™ 1 ATF
Mobil Delvac 1 ATF er en helsyntetisk olje som anbefales av Allison Transmission, Inc. og som er godkjent sammen med Allison TES-295. 

Mobil Delvac 1 ATF

Mobil Delvac™ 1 ATF

Allison TES 295-godkjent syntetisk automatgirolje
Den syntetiske oljen Mobil Delvac 1 ATF oppfyller selv de strengeste smørekrav som kraftige automatgir stiller. Den optimaliserte syntetiske baseoljeblandingen bidrar til en utmerket ytelse selv under noen av de mest krevende driftsforhold. Det gir fremragende giring og kraftoverføring. Allison har kontrollert at dens unike sammensetning tilfredsstiller alle testkravene i den strenge TES 295-spesifikasjonen.

girkasseSammenlignet med konvensjonell automatgirolje gir den høye viskositetsindeksen og stabiliteten til Mobil Delvac 1 ATF god beskyttelse mot termisk nedbryting ved høy driftstemperatur, samtidig som den gir fremragende ytelse ved temperaturer under nullpunktet. Mobil Delvac 1 ATF anbefales i moderne drivstoffeffektive lastebiler, busser, nyttekjøretøyer, dumpere, varebiler og annet utstyr som krever en Allison TES 295-godkjent olje.
 

Mobil Delvac Synthetic ATF

Det er påvist at den avanserte teknologien bak Mobil Delvac 1 ATF gir lengre oljeskiftintervaller og langvarig beskyttelse mot friksjon, og at den har gode egenskaper ved lav temperatur. Dessuten bidrar den til bedre generell holdbarhet og renslighet for girkassen.

Når du er ute etter en olje for en TES 295-godkjent Allison-girkasse, bør du se etter eller be om ett av to ting: Allison TES 295-godkjenningsnummeret (Mobil Delvac 1 ATF har godkjenningsnummer AN-051005), eller Allison Approved-logoen, eventuelt begge to.

Mobil Delvac 1 ATFValue
Viscosity, ASTM D 445 
cSt @ 40º C39
cSt @ 100º C7.3
Brookfield Viscosity, ASTM D 5293 
-cP @ -40º C8,400
Viscosity Index, ASTM D 2270168
Pour Point, ºC, ASTM D 97-54
Flash Point, ºC, ASTM D 92236
Density @15º C kg/l, ASTM D 40520.85
ColorRed


Mobil Delvac 1 ATF er konstruert fra et avansert, egenutviklet system av tilsetningsstoffer og en optimalisert, helsyntetisk baseoljeblanding. Den takler derfor noen av de mest ekstreme forhold, og gir samtidig lengre oljeskiftintervaller for moderne automatgir, da den oppfyller Allisons mineraloljespesifikasjon TES 389.