Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
verktøy
  • A
  • A
  • A
  • tekststørrelse

Kalkulator for drivstofføkonomi
Bidra til å spare drivstoff med Mobil Delvac™ 

Olje til Volvo-lastebiler og Volvo-busser

Lastebiler, tungtransportkjøretøy og andre nyttekjøretøy fra Volvo kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Volvo VDS-spesifikasjonene. Fra Volvo FH 12-oljen eller B7R-bussoljen til Volvo EW180C gravemaskinolje – vi har et omfattende utvalg Mobil Delvac-oljer du kan sette din lit til.

Volvo VDS-4.5-, Volvo VDS-4- og Volvo VDS-3-oljer

Mobil Delvac MX™ ESP 15W-40 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje med Volvo VDS 4.5, Volvo VDS 4 og Volvo VDS 3-oljegodkjenning, gir enestående beskyttelse i de mest krevende dieselmotorer.

Mobil Delvac MX™ ESP 10W-30 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje med Volvo VDS 4.5, Volvo VDS 4 og Volvo VDS 3-oljegodkjenning, gir enestående beskyttelse i de mest krevende dieselmotorer.

Volvo VDS-4- og Volvo VDS-3-oljer

Mobil Delvac 1 LE 5W-30

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 er en svært høytytende helsyntetisk dieselmotorolje med lavt SAPS-innhold som er godkjent av Volvo for oppfyllelse av Volvo VDS-4- og Volvo VDS-3-oljespesifikasjonene. Den tilbyr både mulighet for bedre drivstofføkonomi og lengre oljeskiftintervaller.

Mobil Delvac™ XHP ESP 10W-40 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje med lavt SAPS-innhold som er godkjent av Volvo for oppfyllelse av Volvo VDS-3-oljespesifikasjonen. Den tilbyr avansert beskyttelse av motoren og utslippssystemet ved bruk i krevende bruksområder på veien.

Volvo VDS-3- og Volvo VDS-2-oljer

Mobil Delvac 1 5W-40

Mobil Delvac 1™ 5W-40 er en helsyntetisk dieselmotorolje med Volvo VDS-3- og Volvo VDS-2-oljegodkjenning som tilbyr usedvanlig god ytelse og fremragende beskyttelse ved høye og lave temperaturer.

Mobil Delvac™ XHP Extra 10W-40 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje som er godkjent av Volvo for oppfyllelse av oljespesifikasjonen Volvo VDS-3 og Volvo VDS-2. Den er utformet for å gi lange oljeskiftintervaller i moderne dieselmotorer som opererer i krevende bruksområder, både på og utenfor veien.

Uansett om du trenger en Volvo VDS-3-olje eller en Volvo VDS-2-olje kan du bruke «Hvilken olje»-verktøyet vårt til å finne ut hvilken olje du bør bruke i ditt kommersielle Volvo-kjøretøy.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Delvac 1™?

Helsyntetiske oljer som Mobil Delvac 1 sirkulerer lettere gjennom Volvo-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Delvac 1 begynner også å virke raskere, så motoren når topp driftseffektivitet fortere. Begge disse fordelene betyr at kjøretøyparken din med lettere eller tyngre kjøretøy kan kjøre flere kilometer per liter drivstoff, slik at du sparer penger på diesel.

Hvordan støtter Mobil Delvac mine Euro IV-, Euro V eller Euro VI-overholdende Volvo-motorer?

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 og Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 med beskyttelse av utslippssystemet inneholder avanserte tilleggsstoffer som er utformet av eksperter for å bidra til lengre levetid og opprettholdt effektivitet for systemet for reduksjon av utslipp, som Volvo Dieselpartikkelfilter (DPF). DPF brukes til å oppfylle utslippskravene i Euro IV-, Euro V og Euro VI-utslippsstandardene.

Hvordan finner jeg riktig olje til mitt kommersielle Volvo-kjøretøy?

Det er viktig at du bruker riktig olje i lastebilen eller nyttekjøretøyet ditt, slik at du kan overholde Volvo-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Delvac-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok påvirker ikke produsentgarantien fra Volvo. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.