Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Oljer sortert etter kjøretøysprodusent

Mobil Delvac oils by vehicle manufacturer

Med over 30 års ekspertise innen formulering av syntetiske oljer bak seg har ExxonMobils forsknings- og utviklingsingeniører gjort utvalget av Mobil Delvac™ syntetiske produkter til et av de mest utviklede smøremiddelutvalgene for kommersielle kjøretøy som finnes.

Mobil Delvac er valgt av flere av verdens ledende og største produsenter av motorer til tungtransportkjøretøy – både til første påfylling på fabrikk og til servicepåfylling.

Mobil Delvac har over 2000 produsentgodkjenninger fra over 300 produsenter av originalutstyr.

For å finne ut hvilket Mobil Delvac smøremiddel du bør bruke i lastebilen din, velg produsent under.

 

MAN

Lastebiler, tungtransportkjøretøy og andre kommersielle kjøretøy fra MAN kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle MAN-spesifikasjonene. Enten du er ute etter en olje til MAN-lastebiler eller til MAN-traktorer finnes det et omfattende utvalg Mobil Delvac-oljer du kan sette din lit til.

Lastebiler, tungtransportkjøretøy og lette kommersielle kjøretøy fra Mercedes-Benz kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Mercedes-Benz-spesifikasjonene. Uansett om du trenger olje til en Actros, Atego eller Sprinter, har Mobil Delvac et omfattende utvalg du kan sette din lit til.

Lastebiler, tungtransportkjøretøy og andre kommersielle kjøretøy fra Scania kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Scania LDF- og Scania Low Ash-spesifikasjonene. Fra lastebiloljene i Scania R-serien eller Scania P-serien til Scania Irizar i4-bussoljen – vi har et omfattende utvalg Mobil Delvac-oljer du kan sette din lit til.

Lastebiler, tungtransportkjøretøy og andre nyttekjøretøy fra Volvo kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Volvo VDS-3-spesifikasjonene. Fra Volvo FH 12-oljen eller B7R-bussoljen til Volvo EW180C gravemaskinolje – vi har et omfattende utvalg Mobil Delvac-oljer du kan sette din lit til.