Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Mobil Delvac

Mobil Delvac™

Siden den ble lansert i 1925, har Mobil Delvac gitt lastebilmotorer og drivverk lang motorlevetid og effektiv beskyttelse over hele verden og i alle slags forhold.
Gjennom sin historie har Mobil Delvac definert målestokken for kvalitet i smøreprodukter. Et fokus på forskning og teknologisk utvikling, samt global tilgjengelighet, har gjort Mobil Delvac til et av verdens mest brukte merker av motorolje for tyngre kjøretøy i dag.

 

Finn nærmeste
distributør

Finn din nærmeste 
distributør

Kalkulator for
drivstofføkonomi

Bidra til å spare
drivstoff med
Mobil Delvac™

Engine Oils

Med mer enn 90 års oljeekspertise, er motoroljeserien MobilDelvac en av de mest utviklede smøreoljene for yrkeskjøretøy som finnes på markedet. Millioner av lastebilsjåfører over hele verden stoler på Mobil Delvac, og den anbefales av mer enn 300 produsenter av originalutstyr.

Mobil Delvac produktvelger

Finn ut hvilket smøremiddel som passer best til ditt kjøretøy ved å bruke vår produktvelger.

hvorfor Mobil Delvac

Vår satsing på å være i teten når det gjelder smøreteknologi, sammen med våre dokumenterte resultater, betyr at vi er førstevalget blant smøremidler for selvstendige lastebilsjåfører og transportører.

Mobil Delvac ekpertinnsikt

Mobil Delvac™ er førstevalget blant eiere/operatører og flåter. Finn ut hva de sier om våre produkter.
 

ressurssenter

Finn ut mer om Mobil Delvac™

Multimedia

Last ned de nyeste Mobil Delvac™-bakgrunnene.