Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Velkommen til vår  hjemmeside for Mobil™ i Norge

Enten du er ute etter drivstoff, motorolje  eller industrielle smøremidler, kan du stole på at smøremidlene fra Mobil sørger for å holde alle hjulene i gang.

Mobil fortsetter å utvikle nye produkter og løsninger innen smøremidler for å bidra til å møte kravene fra dagens kunder.

motorolje for biler
Mobil™ kan tilby en rekke produsentgodkjente motoroljer og bilpleieprodukter for biler, inkludert verdens ledende helsyntetiske motorolje Mobil 1™.
 
 
Mobil Delvac Van Engine Oils
La oss introdusere vårt nye utvalg av motoroljer for lette kommersielle kjøretøyer, som er utviklet med fokus på lang motorlevetid, enestående beskyttelse og drivstoffbesparelse ved bykjøring. Fordi riktig motorolje kan utgjøre forskjellen mellom deg og konkurrentene.
motorolje for tunge kjøretøy
MobilDelvac™ har spesialisert seg i smøreoljer for tunge maskiner i mer enn 80 år. År etter år, tiår etter tiår, har eiere, operatører og flåter satt sin tillit til Mobil Delvac. Mobil Delvac-teknologien er valgt av mange av verdens største produsenter av motorer for store lastebiler.

Oljevelger

Finn riktig Mobil™-olje for kjøretøyet ditt

Teknisk kundeservice

Ta kontakt enten ved å bruke Kontakt Oss-skjemaet eller ved å ringe:
800 36 926