Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Motorolje

Motorolje

Mobil™ har holdt mennesker og maskiner i bevegelse siden før den første bensindrevne bilen. Fra Wright-brødrenes første flytur til oppskytingen av romstasjonen, fra de aller første bilene til de nyeste Formel 1 bilene, har olje fra Mobil kontinuerlig sørget for at millioner av kjøretøy yter sitt aller beste.

 

Motoroljevelger

Finn rett motorolje til din
bil. Legg inn ditt registreringsnummer
her

Mobil 1™

Finn ut mer om verdens
ledende helsyntetiske 
motorolje

Mobil Oljevelger?

Sjekk hvilken Mobil™-olje som er riktig for bilen din med vårt verktøy ”Mobil Oljevelger”.

oljeprodukter for bilmotorer

Enten du bruker Mobil 1™ eller Mobil Super™, vil motorolje fra Mobil™ oppfylle eller overgå de nyeste standardene for oljebransjen og bilprodusentene.

Bilpleieprodukter

Bilpleieserien fra Mobil™ består av innovative, ytelsesbaserte produkter som overholder og overgår de tøffeste spesifikasjonene.

bilpleietips

Liker du å arbeide på bilen? Finn ut mer om hvordan du kan bruke Mobil™-produkter til å ta vare på bilen din og holde motoren ren og sterk.

fordeler med helsyntetiske oljer

Med en ytelse som overgår konvensjonelle motoroljer, er Mobil 1™ verdens ledende helsyntetiske motorolje. Finn ut mer om hvorfor helsyntetiske motoroljer er overlegne her