Verhoogde efficiëncy

Verhoogde efficiëncy

Zoek de juiste smeermiddelen voor uw bedrijf door middel van de volgende links

 

Verhoogde 
efficiëncy

Doorbraken in smering maken de weg vrij voor efficiënter energiegebruik

Industriële productkiezer

Vind het juiste smeermiddel voor uw industriële toepassing

Mobil industriële smeermiddelen

Sinds ruim 100 jaar heeft Mobil™ een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als de leverancier van geavanceerde smeermiddelen die over een diepgaande praktische ervaring, programma's en hulpmiddelen beschikt om klanten te helpen de productiviteit van hun apparatuur steeds verder te verhogen. Hier leest u hoe wij u kunnen helpen bij het verhogen van uw productiviteit.

ExxonMobil smeermiddelen voor de scheepvaart

Als toonaangevende leverancier van smeermiddelen voor de scheepvaart is ExxonMobil belast met de bescherming van motoren en apparatuur van een aantal van de belangrijkste vloten ter wereld. Wij kunnen u helpen uw vloot efficiënter en kostenbewuster te exploiteren. Laat ons u demonsteren hoe wij dat doen.

ExxonMolbil smeermiddelen voor de luchtvaart

Wij bieden de jongste generatie synthetische turbine-oliën, hydraulische vloeistoffen en smeermiddelen voor de luchtvaart voor commerciële en algemene luchtvaartbedrijven. Wij leveren ook een uitgebreid programma producten aan General Aviation-klanten. ExxonMobil Aviation, is wereldwijd de meest toonaangevende leverancier van straalvliegtuigbrandstof (jet fuel) en levert wereldwijd constant producten en diensten van hoge kwaliteit.

ExxonMobil petrochemicals

ExxonMobil Chemical opereert wereldwijd als producent en marketeer van een grote verscheidenheid van petrochemische producten.

signum oil analysis

Ons geavanceerde programma – specifiek ontwikkeld voor de bewaking van kritische indicatoren in gebruikte olie en op de specificaties van toonaangevende apparatuurconstructeurs en internationale normen gebaseerd levert de kennis die u nodig hebt voor een beter inzicht in de conditie van de smeermiddelen en het machinepark van uw bedrijf.

speciale aardolieproducten

Wij zijn een van de grootste leveranciers van basestock, was, white oil en bitumen voor asfaltfabricage ter wereld. Doordat wij ons concentreren op productkwaliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid kunnen wij u helpen uw toeleveringslijnen efficiënter te beheren en te exploiteren.