tools
  • A
  • A
  • A
  • lettergrootte

Berekening van brandstofverbruik
Help brandstof te
 besparen met
 Mobil Delvac™ 

Volvo-vrachtwagenolie en Volvo-busolie

Volvo-trucks, -vrachtwagens, -bussen en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan de Volvo VDS-3 specificaties. Van een Volvo FH 12 olie of een B7R busolie tot een Volvo EW180C graafmachineolie: er is een uitgebreid assortiment van Mobil Delvac-oliën waarop u kunt vertrouwen.

Volvo VDS 4.5, Volvo VDS 4 & Volvo VDS 3 oliën

Mobil Delvac MX™ ESP 15W-40 is een extra krachtige dieselmotorolie met goedkeuring voor Volvo VDS 4.5, Volvo VDS 4 en Volvo VDS 3-olie, die een uitstekende bescherming bieden in de meest veeleisende dieselmotoren.

Mobil Delvac MX ESP 10W-30 is een extra krachtige dieselmotorolie met goedkeuring voor Volvo VDSD 4.5, Volvo VDS 4 en Volvo VDS 3-olie, die een uitstekende bescherming bieden in de meest veeleisende dieselmotoren.

Volvo VDS-4 & Volvo VDS-3 oliën

Mobil Delvac 1 LE 5W-30

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 is een volledig synthetische dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door Volvo en voldoet aan de Volvo VDS-4 en Volvo VDS-3 oliespecificatie. Deze olie biedt zowel de mogelijkheid om brandstof te besparen als langere verversingsintervallen.

Mobil Delvac™ XHP ESP 10W-40 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door Volvo en voldoet aan de Volvo VDS-3 oliespecificatie. Deze motorolie biedt geavanceerde bescherming voor de motor en het emissiesysteem bij gebruik in zware toepassingen bij vrachtvervoer.

Volvo VDS-3 en Volvo VDS-2 oliën

Mobil Delvac 1™ 5W-40 is een volledig synthetische dieselmotorolie met goedkeuring voor Volvo VDS-3 en Volvo VDS-2 olie die uitzonderlijke prestaties levert met uitstekende bescherming tegen hoge en lage temperaturen.

Mobil Delvac™ XHP Extra 10W-40 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie die is goedgekeurd door Volvo en voldoet aan de Volvo VDS-3 en Volvo VDS-2-oliespecificatie. Deze olie biedt langere verversingsintervallen bij moderne dieselmotoren voor zware en industriële toepassingen.

Zowel voor het gebruik van een Volvo VDS-3 olie of een Volvo VDS-2 olie kunt u onze tool 'Welke olie' gebruiken om te bepalen welke olie het meest geschikt is voor uw Volvo-bedrijfsvoertuig.

Hoe kunt u geld besparen met Mobil Delvac 1™?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil Delvac 1 circuleren vlotter door een Volvo-motor dan traditionele minerale oliën, waardoor de motor efficiënter werkt. Mobil Delvac 1 werkt ook sneller, zodat uw motor sneller de maximale efficiëntie bereikt. Beide voordelen betekenen een beter brandstofverbruik voor uw wagenpark van lichte of zware bedrijfsvoertuigen zodat u geld kunt besparen op uw brandstofkosten.

Hoe ondersteunt Mobil Delvac mijn Euro IV-, Euro V of Euro V-compatibele Volvo-motoren?

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 en Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 met emissiesysteembescherming bevatten geavanceerde additieven die vakkundig zijn ontworpen voor een langere levensduur en optimale efficiëntie van emissiereductiesystemen zoals het Volvo-dieselroetfilter (DPF). Het dieselroetfilter (DPF) wordt gebruikt om te voldoen aan de vereisten van de Euro IV-, Euro V en Euro VI-emissienormen.

Hoe kan ik de juiste motorolie vinden voor mijn Volvo-bedrijfsvoertuig?

Het gebruik van de juiste olie in uw vrachtwagen of licht bedrijfsvoertuig is belangrijk om aan de Volvo-specificaties te voldoen. Het gebruik van het juiste Mobil Delvac-product tijdens routineonderhoud en in overeenstemming met de handleiding van uw voertuig heeft geen invloed op de fabrieksgarantie van Volvo. U kunt een aanbeveling voor het juiste product krijgen door onze tool 'Welke olie' te gebruiken en te zoeken op uw merk en model.