tools
  • A
  • A
  • A
  • lettergrootte

Berekening van brandstofverbruik
Help brandstof te
 besparen met
 Mobil Delvac™ 

Scania-vrachtwagenolie en Scania-busolie

Scania vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan Scania LDF-specificaties en Scania-specificaties voor lage asgehaltes. Zowel voor de Scania R-serie of Scania P-serie vrachtwagenolie als Scania Irizar i4-busolie is er een uitgebreid assortiment van Mobil Delvac-oliën waarop u kunt vertrouwen.

Scania LDF4-olie

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 is een volledig synthetische dieselmotorolie met lage SAPS die is goedgekeurd door Scania en voldoet aan de Scania LDF4 oliespecificatie. Deze olie biedt zowel de mogelijkheid om brandstof te besparen als langere verversingsintervallen.

Scania LDF-olie

Mobil Delvac 1 5W-40"(voor Scania Euro II- of Scania Euro III-motoren die langere verversingsintervallen vereisen)

Mobil Delvac 1™ 5W-40 is een volledig synthetische dieselmotorolie met goedkeuring voor Scania LDF-olie. Mobil Delvac 1 5W-40 is geschikt voor Scania Euro II- of Scania Euro III-motoren die langere verversingsintervallen vereisen en levert zowel uitzonderlijke prestaties als een uitstekende bescherming tegen hoge en lage temperaturen"

Scania LDF2-olie en Scania LDF3-olie

"(voor Scania Euro IV- of Scania Euro V-motoren die langere verversingsintervallen vereisen)

Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met goedkeuring voor Scania LDF2-olie en Scania LDF3-olie. Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 is geschikt voor Scania Euro IV- of Scania Euro V-motoren die langere verversingsintervallen vereisen. Deze motorolie biedt langere verversingsintervallen bij moderne dieselmotoren voor zware en industriële toepassingen. Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 presteert ook beter dan de vorige Scania LDF-olienorm, waardoor het geschikt is voor Scania Euro II- of Scania Euro III-motoren die verlengde verversingsintervallen vereisen."

Scania goedkeuring voor olie met een laag asgehalte

"Mobil Delvac™ XHP ESP 10W-40 is een synthetische, extra krachtige dieselmotorolie met lage SAPS en Scania goedkeuring voor olie met een laag asgehalte. Deze olie biedt geavanceerde bescherming voor de motor en het emissiesysteem bij gebruik in zware toepassingen bij vrachtvervoer

Zowel voor het gebruik van een Scania LDF-olie als een Scania olie met een laag asgehalte kunt u onze tool 'Welke olie' gebruiken om te bepalen welke olie het meest geschikt is voor uw bedrijfsvoertuig van Scania."

Hoe kunt u geld besparen met Mobil Delvac 1™?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil Delvac 1 circuleren vlotter door een Scania-motor dan traditionele minerale oliën, waardoor de motor efficiënter werkt. Mobil Delvac 1 werkt ook sneller, zodat uw motor sneller de maximale efficiëntie bereikt. Beide voordelen betekenen een beter brandstofverbruik voor uw wagenpark van lichte of zware bedrijfsvoertuigen zodat u geld kunt besparen op uw brandstofkosten.

Hoe ondersteunt Mobil Delvac mijn Euro IV, Euro V of Euro VI-compatibele Scania-motoren?

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 met emissiesysteembescherming bevat geavanceerde additieven die vakkundig zijn ontworpen voor een langere levensduur en optimale efficiëntie van emissiereductiesystemen zoals het Scania-dieselroetfilter (DPF). Het dieselroetfilter (DPF) wordt gebruikt om te voldoen aan de vereisten van de Euro IV, Euro V en Euro VI-emissienormen.

Hoe kan ik de juiste motorolie vinden voor mijn Scania-bedrijfsvoertuig?

Het gebruik van de juiste olie in uw vrachtwagen of licht bedrijfsvoertuig is belangrijk om aan de Scania-specificaties te voldoen. Het gebruik van het juiste Mobil Delvac-product tijdens routineonderhoud en in overeenstemming met de handleiding van uw voertuig heeft geen invloed op de fabrieksgarantie van Scania. U kunt een aanbeveling voor het juiste product krijgen door onze tool 'Welke olie' te gebruiken en te zoeken op uw merk en model.