Oliën van de voertuigfabrikant

Mobil Delvac oils by vehicle manufacturer

Met meer dan 30 jaar gespecialiseerde ervaring in synthetische formuleringen hebben de R&D ingenieurs van ExxonMobil met het Mobil Delvac™ synthetisch assortiment een zeer geavanceerde productlijn van smeermiddelen voor bedrijfsvoertuigen gecreëerd. Mobil Delvac wordt gekozen door een aantal van de meest toonaangevende en grootste bouwers ter wereld van zware vrachtwagenmotoren, zowel voor fabrieksvulling ('eerste' vulling) als voor onderhoudsvulling ('werkplaatsvulling'). Mobil Delvac heeft meer dan 2000 goedkeuringen van motorbouwers verkregen, evenals productaanbevelingen van meer dan 300 OEM's. Selecteer hieronder de fabrikant van uw bedrijfswagens om te bepalen welke Mobil Delvac motorolie u het beste kunt gebruiken in uw vrachtwagen.

 

MAN-trucks, -vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan MAN-specificaties.

Scania-trucks, -vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan Scania LDF-specificaties en Scania-specificaties voor lage asgehaltes.

Mercedes-Benz-trucks, -vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij
krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan Mercedes-Benz-specificaties.

Volvo-trucks, -vrachtwagens, -bussen en andere bedrijfsvoertuigen kunnen voordeel hebben bij krachtige Mobil Delvac™ synthetische oliën die speciaal zijn geformuleerd om te voldoen aan de Volvo VDS-3 specificities.