Bescherming

De betrouwbaarheid, prestaties en levensduur van het aandrijvingssysteem van uw voertuig is uiteindelijk afhankelijk van een uiterst dunne smeermiddelfilm die bewegende delen van elkaar scheidt en de onderlinge wrijving vermindert. Door de juiste Mobil Delvac™ Synthetic motorolie te kiezen, helpt u uw motor te beschermen tegen de schadelijke invloed van roet en andere vervuilende stoffen. Mobil Delvac™ technologie helpt de levensduur van heavy-duty aandrijfsystemen optimaal te verlengen, ongeacht of u dit product gebruikt in geavanceerde motoren met lage emissie of in hard werkende oudere motoren.

 

Distributeurs Locator

Zoek de dichtstbijzijnde distributeur in uw regio op.

Delvac Multimedia

Download de nieuwste Mobil Delvac™.

u hoeft ons niet op ons woord te geloven

Test na test komt Mobil Delvac™ technologie als de beste uit de bus. Maar de rest vindt plaats in de motoren zelf die dagelijks in het bedrijfsleven hun werk doen. Mobil Delvac blijft aan de top op basis  van werkelijk bereikte resultaten. Klik hier en lees wat de rijders zelf zeggen.
 

Monograde vs. Multigrade: Een vergelijkende olie uitgiet test bij -5 °C

Zie zelf het verschil tussen monograde- en multigrade-olie bij temperaturen onder het vriespunt en waarom multigrade-olie beter aan de eisen voor viscositeit bij lage temperatuur beantwoordt.