lager brandstofverbruik

Help brandstof te besparen met Mobil Delvac™

Brandstof vormt een groot onderdeel van de exploitatiekosten van commerciële voertuigen. Zowel bij gebruik in combinatie met synthetische versnellingsbakoliën en vetten als bij afzonderlijk gebruik bieden de synthetische motoroliën van Mobil Delvac de mogelijkheid tot brandstofbesparingen in vergelijking met conventionele minerale motoroliën.

Potentiële besparingen in brandstofverbruik met Mobil Delvac synthetische motoroliën

Door over te schakelen naar Mobil Delvac synthetische motoroliën (productselectie controleren ten opzichte van OEM-specificatievereisten en de beste onderhoudsintervallen plannen voor de toepassing) kunnen vrachtwagen-fleetbeheerders hun jaarlijkse brandstofuitgaven mogelijk verminderen.

Zoek uw dichtstbijzijnde distributeur van Mobil Delvac producten >>

Mobil Delvac motoroliën voor aandrijfsystemen kunnen bijdragen tot een zuiniger brandstofverbruik

In onafhankelijke tests bij Volvo en Iveco vrachtwagens werden aanzienlijke brandstofbesparingen bereikt met behulp van de bekroonde Mobil Delvac motoroliën van ExxonMobil voor commerciële voertuigen.

Alle verbeteringen in brandstofverbruik zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder het type voertuig, de conditie en het type van de motor, rijstijl/omstandigheden, eerder gebruikte motoroliën en de vloeistofviscositeit. Het bekroonde assortiment van synthetische producten van ExxonMobil werd vergeleken met een minerale 15W-40 olie in de motor, een minerale 85W-140 olie in de achteras en een minerale 80W-90 olie in de versnellingsbak.