Waarom Mobil Delvac™?

De reden waarom Mobil Delvac wereldwijd wordt gekozen door de meest toonaangevende Original Equipment Manufacturers (OEMs) en Commercial Vehicle Owner Operators is heel eenvoudig – de bewezen staat van dienst en toonaangevende technologie van deze motorolie. Ons uitgebreide producten aanbod wordt aangevoerd door Mobil Delvac 1™ LE 5W-30, een volledig synthetische, low-ash dieselmotorolie met ongeëvenaarde prestaties, die niet alleen helpt de levensduur van de motor en het emissiesysteem te verlengen maar ook lange olieverversingsintervallen en de mogelijkheid van brandstofbesparing in moderne dieselmotoren biedt. Hier vindt u meer informatie over de voordelen van synthetische oliën en de eigenschappen waardoor Mobil Delvac zich duidelijk onderscheidt.

 

Distributeurs Locator

Zoek de dichtstbijzijnde distributeur in uw regio op.

Delvac Multimedia

Download de nieuwste Mobil Delvac™

brandstofbesparing

De exploitatiekosten van vracht- en bestelwagens worden voor een belangrijk deel door brandstof bepaald. Het programma Mobil Delvac™ synthetische motoroliën, synthetische transmissieoliën en vetten biedt de mogelijkheid tot brandstofbesparing in vergelijking met conventionele smeermiddelen.

bescherming

Mobil Delvac™ technologie helpt de levensduur van heavy-duty motoren en drijfwerken maximaal te verlengen. Klik hier voor meer informatie.

emissies

Mobil Delvac™ synthetische motoroliën zijn ontwikkeld voor de smering van moderne, op een lage emissie gebaseerde motoren.

waarom synthetisch?

Synthetische motoroliën bieden allerlei voordelen die ervoor zorgen dat uw motor jarenlang optimaal kan blijven presteren.

experts geven hun mening over Delvac

Mobil Delvac™ is de onbetwiste keuze van eigen rijders en fleetowners. Hier leest u wat zij over onze producten zeggen.

olieverversingsinterval

Onze synthetische smeermiddelen zijn bij hoge temperaturen stabieler. Dit betekent dat ze beter bestand zijn tegen thermische degradatie die kan leiden tot prestatie verminderende olieklonters, afzetting van bezinksels en afbraak van viscositeit. Mobil Delvac™ synthetische motoroliën bieden lange olieverversingsintervallen die u tijd en geld besparen.