Mobil Delvac producten

Mobil Delvac™ producten

Al meer dan 90 jaar specialiseert ExxonMobil zich in heavy-duty smeermiddelen. Mobil Delvac voldoet aan en overtreft vaak de eisen van de hedendaagse Original Equipment Manufacturers (OEM) en Commercial Vehicle (CV) professionals en is de keuze bij uitstek voor factory fill en service fill van een aantal van de meest toonaangevende constructeurs van heavy-duty trucks. Mobil Delvac is wereldwijd de weloverwogen keuze voor veel van de voornaamste heavy-duty truck constructeurs. U kunt er dus zeker van zijn dat er – hoe zwaar uw auto’s ook  belast worden een smeermiddel is dat optimaal aan de eisen van hun motoren beantwoordt.

 

Distributor locator

Zoek de dichtstbijzijnde distributeur in uw regio op.

Delvac Multimedia

Download de nieuwste Mobil Delvac™

motoroliën

Mobil Delvac motorsmeermiddelen omvatten toepassingen voor zware, middelzware en lichte vrachtauto's en kunnen belangrijk bijdragen tot een lange levensduur van de motor met verlengde verversingsintervallen

stuurbekrachtiging

Mobil™ ATF smeermiddelen dragen bij tot een lange levensduur van de mechanische onderdelen, houden de tandwielkast schoon, bevorderen soepel en snel schakelen en verlengen de levensduur van tandwielkast, zelfs onder zeer zware  bedrijfsomstandigheden.

vetten

De high-performance vetten van Mobil kunnen zorgen voor een eerste klas stabiliteit tegen oxidatie en het binnendringen van vocht evenals een uitstekende corrosiebescherming en vloeikarakteristiek, zelfs bij zeer lage temperaturen.

achteras

Mobil Delvac™ smeermiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor trucktransmissies, assen en transmissiesystemen die onder de zwaarste omstandigheden moeten werken.

handgeschakelde en automatische transmissie

Mobil™ transmissieoliën omvatten synthetische producten die een uitstekende bescherming tegen slijtage bieden bij hoge temperaturen en hoge snelheden terwijl ze ook bij lage temperaturen voortreffelijk op hun taak berekend zijn.