Motoroliën

Motoroliën

Al voordat de eerste auto met benzinemotor op straat verscheen houdt Mobilmensen en machines in beweging. Vanaf de eerste vlucht van de gebroeders Wright tot de lancering van het ruimtestation, vanaf de eerste automobielen tot de nieuwste Grand Prix racewagens hebben miljoenen auto’s dankzij Mobil oliën continu optimaal kunnen presteren.

 

Welke olie?

Indien u hulp wenst bij de keuze van de juiste motorolie voor uw auto of voertuig, gebruik dan deze ‘welke olie’ tool.

Mobil 1™ website

Vind meer informatie over het wereldwijd toonaangevende merk voor synthetische motoroliën.

welke motorolie voor mijn auto?

Gebaseerd op de door u ingegeven informatie, ontvangt u een aanbeveling voor Mobil™ motorolie die geschikt  is voor uw auto.

automotorolieproducten

Of u nu Mobil 1™ of Mobil Super™ motorolie gebruikt, alle Mobil™ producten voldoen of overtreffen de laatste vereisten van de olie industrie en autofabikanten.  Met de handige on-line product advies tool, is het nog gemakkelijker om de juiste aanbeveling voor uw auto te krijgen.

dexos2™ licentie

Mobil™ was de eerste grote Benelux oliemaatschappij met een Officiële dexos 2 licentie.

Mobil onderhoudsproducten

De serie Mobil™ onderhoudsproducten voor de auto omvat innovatieve, op prestaties gebaseerde producten die aan de zwaarste eisen voldoen of zelfs overtreffen.

onderhoudstips voor uw auto

Werkt u graag aan uw auto? Hier vindt u meer informatie over het gebruik van Mobil™ producten om uw auto te onderhouden en de motor schoon en soepel lopend te houden.